Η Εταιρία μας

filippou-about-us-1

Ε.ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρεία Ε.ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ΣΙΑ Ο.Ε. εκπροσωπεί τη μάρκα RENAULT στην Καρδίτσα από το 1974 και για το λόγο αυτό το όνομα RENAULT και το όνομα ΦΙΛΙΠΠΟΥ στην Καρδίτσα συνδέονται απόλυτα.
Από το 2010 η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, όπου παρέχει υπηρεσίες πώλησης καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένο τμήμα service, ασφαλιστικές εργασίες, τμήμα ελαστικών και συνεργαζόμενο φανοποιείο - βαφείο.

Η εξειδίκευση στα προιόντα RENAULT, η πείρα των στελεχών μας και η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν τα θεμέλια της παρουσίας μας στην αγορά αυτοκινήτου και αιτιολογούν απόλυτα τα άριστα αποτελέσματα πωλήσεων.

filippou-about-us-2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close