RENAULT ESPACE: THN ΑΝΟΙΞΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Η DACIA ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
January 20, 2023
Νέο Renault Austral: Τεχνολογία στις άκρες των δακτύλων του οδηγού
February 10, 2023
  • H Renault αποκαλύπτει ότι το νέο 5θέσιο και 7θέσιο SUV στη γκάμα της θα ονομάζεται Espace
  • Το «Espace» είναι ένα εμβληματικό όνομα που κάνει άμεσο το συσχετισμό του νέου SUV με τις 5 προηγούμενες γενιές του μοντέλου
  • Το Νοέμβριο του 2023, η Renault θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από το 1983, οπότε και παρουσιάστηκε το Espaceως concept car.

Πρόκειται για ένα διάσημο όνομα, τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε και προκρίθηκε πολύ νωρίς στη διαδικασία ως η προφανής επιλογή για το όνομα του νέου 5θέσιου &7θέσιου SUV της Renault.

Κάθε γενιά Espace εξελίχθηκε ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών, γι’ αυτό και πάντα ήταν μία επίκαιρη και δημοφιλής επιλογή.

Σήμερα, το νέο Espace ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, καθιστώντας εαυτόν ως την επιτομή της αναγέννησης της Renault, ακολουθώντας τα χνάρια και μένοντας πιστό στις αξίες που ανέδειξαν και τις προηγούμενες γενιές του, παραμένοντας δηλαδή ένα άνετο, καινοτόμο αυτοκίνητο, που τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα.

Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της Συμμαχίας, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 7 επιβάτες, με μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια.

Το νέο Renault Espace θα αποκαλυφθεί σε παγκόσμια πρώτη την άνοιξη του 2023.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close