Η Renault στην έκθεση ChangeNOW 2022

10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ DACIA
May 6, 2022
RENAULT SCENIC VISION ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
May 19, 2022

H έκθεση ChangeNOW είναι το μεγαλύτερο γεγονός του πλανήτη αφιερωμένο στις ενεργειακά βιώσιμες λύσεις, που έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, το οποίο θα διεξαχθεί στο Grand Pallais και τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, από 19-21 Μαΐου.

Με το νέο πρωτότυπο μοντέλο της, που είναι φτιαγμένο από 70% ανακυκλωμένα υλικά και το ίδιο είναι κατά 95% ανακυκλώσιμο, η Renault δείχνει το δρόμο προς τη βιώσιμη κινητικότητα, προτάσσοντας το σύνθημα «Let’s change cars».

Ο Luca de Meo, CEΟ του Renault Group και της Renault, θα προΐσταται της σχετική συνέντευξης Τύπου, μαζί με τον Gilles Vidal, Αντιπρόεδρο Design της Renault, αλλά και με τον διάσημο συνθέτη, performer, παραγωγό και πρέσβη πολιτισμού Jean-Michel Jarre.

Στο site, www.events.renault.com μπορείτε να παρακολουθήσετε την Παγκόσμια Πρεμιέρα του νέου πρωτότυπου μοντέλου της Renault, που θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό video εδώ: https://bit.ly/3M5nKyA

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close