Φθινοπωρινή περίοδος με νέες σημαντικές παρουσίες για το GROUPE RENAULT στην Ελληνική Αγορά

Η Renault γιορτάζει 40 χρόνια στην Formula 1
September 6, 2017
Νέος κινητήρας από τη RENAULT
December 8, 2017

Το τελευταίο 3μηνο του έτους η παρουσία του GROUPE RENAULT στην Ελληνική Αγορά θα ενισχυθεί περαιτέρω με δύο νέες πολύ σημαντικές παρουσίες. Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia ενημερώθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση για τα νέα μοντέλα που θα ενταχθούν στην γκάμα των δύο εταιρειών.

RENAULT CAPTUR

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia στην Ελλάδα, η TEOREN MOTORS πραγματοποίησε εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση του δικτύου της αναφορικά με τις νέες εξελίξεις που αφορούν στο GROUPE RENAULT, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη έκθεση της Φρνακφούρτης. Παράλληλα το δίκτυο ενημερώθηκε για την έλευση δύο πολύ σημαντικών μοντέλων των οποίων το εμπορικό λανσάρισμα στην Ελληνική Αγορά θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Η παρουσίαση νέων μοντέλων όπως το κορυφαίο νέο Renault MEGANE RS, η δεύτερη γενιά του εξαιρετικά πετυχημένο Dacia DUSTER, αλλά και το πρωτότυπο Symbioz δείχνουν ξεκάθαρα τη δυναμική, αλλά και τις υψηλές φιλοδοξίες του GROUPE RENAULT. Αντίστοιχα η έλευση στην Ελληνική Αγορά του νέου Renault CAPTUR, και του επαγγελματικού DACIA DOKKER έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνεπή πορεία της TEOREN MOTORS στην ανάπτυξη των δύο μαρκών στην Ελλάδα.

Νέο Renault CAPTUR
Αποτελώντας το δημοφιλέστερο Crossover του b-segment, το RENAULT Captur ανανεώνεται με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel –που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC-, το νέο Renault CAPTUR θα ξεκινήσει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά, οπότε και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στον εξοπλισμό και την τιμή των διαθέσιμων εκδόσεων.

RENAULT CAPTUR

Dacia DOKKER
Παράλληλα με τα δημοφιλή Dacia SANDERO και Dacia DUSTER, η Dacia, ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με το Dacia DOKKER. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το DOKKER χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, το DOKKER θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό λανσάρισμα του Dacia DOKKER αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο.

DACIA DOKKER

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close