Επαγγελματικά Renault – 18 χρόνια στην πρώτη θέση με αιχμή το Renault Kangoo!

Νέο site
March 23, 2016
Renault: Κινητήρες για ρεκόρ!
April 11, 2016

Το Renault Kangoo αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων. Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση χάρη στον αποδοτικό του χαρακτήρα, την πρακτικότητα, αλλά και την αξιοπιστία, το Renault Kangoo αποτελεί πέρα από το best seller της γαλλικής μάρκας και έναν από τους βασικούς συντελεστές στη διατήρηση της 1ης θέσης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη από τη Renault για 18η συνεχόμενη χρονιά!

Με αφορμή αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία, τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi αναβαθμίζονται αποκτώντας το πακέτο εξοπλισμού PRO+, το οποίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close